Hieronder een overzicht van de online workshops mét voorstelvideo’s: welke zet jij in je agenda? Meld je aan en doe mee!

 

Let op, graag je aandacht voor het volgende: meedoen is kosteloos maar niet geheel vrijblijvend – na aanmelding wordt op jullie deelname gerekend. Vóór de workshop sturen we tijdig een e-mail met daarin de link voor de online sessie. Wil je het laten weten als je toch niet aanwezig kunt zijn? Bij voorbaat dank!


Online workshop: hoe te solliciteren? | 16 juni om 10:00 uur

Ben je op zoek naar werk? Dan kijk je vast en zeker ook op vacaturewebsites. Maar hoe kun je die websites eigenlijk zo goed mogelijk gebruiken? Daar zijn een aantal mooie tips en trucs voor, zodat je jezelf slim kunt presenteren. Peter de Groot van Thobs Career Development leert je alles over hoe je de aandacht van jouw toekomstige werkgever trekt!

Deze online workshop is op dinsdag 16 juni om 10:00 uur. De workshop duurt 45 minuten en wordt georganiseerd met Microsoft Teams. Na aanmelding ontvang je de link voor deze online workshop.

Aanmelden voor deze workshop is niet meer mogelijk.


Online workshop: Ontdek je plakfactor | 18 juni om 10:30 uur

Wil je leren hoe jezelf goed en krachtig kunt presenteren? Gerda Venema van Trans4mate helpt je om jezelf (nog meer) zichtbaar te maken, met handvatten om jezelf, je product of dienst onder de aandacht te brengen. Met andere woorden: ontdek je plakfactor!

Deze online workshop is op donderdag 18 juni om 10:30 uur. Na aanmelding ontvang je de link voor deze online workshop.

Aanmelden voor deze workshop is niet meer mogelijk.

Wil je meer weten over de trainingen en het aanbod van Gerda? Kijk dan op https://trans4mate.nl/aanbod/


Online workshop: op zoek naar je talent! | 18 en 25 juni en 2 juli om 13:30 uur

“Die heeft er talent voor!”: we roepen het allemaal weleens, maar zodra het om onszelf gaat vinden we het soms lastig. Wat is talent eigenlijk? En wat is míjn talent? Het kennen en bewust kunnen inzetten van je talenten geeft richting, houvast, motivatie en zelfvertrouwen. Het talententraject is er voor iedereen die succes wil bereiken vanuit haar eigen talent. Jolanda Visser van Talent & Advies vertelt je alles over het talententraject

Aanmelden voor deze workshop? Dat kan via dit inschrijfformulier!


Online workshop: Masterclass ondernemerschap | 19 juni om 13:30 uur

Loop je rond met het idee ondernemer te worden? Of ben je net gestart als ondernemer en wil je eens van gedachten wisselen? Lonneke Deutekom van She Knows How en Pand Raak neemt je met veel plezier mee in een masterclass ondernemerschap. Ze deelt persoonlijke positieve en minder positieve (ondernemers)ervaringen en denkt graag mee over jouw volgende stap(pen) als ondernemer.

Aanmelden voor deze workshop is niet meer mogelijk.


Online workshop: Baanbrekend 
solliciteren |  30 juni om 10:00 uur

Gerjan Apeldoorn verzorgt de workshop Baanbrekend solliciteren met de boodschap: ‘Met je kop boven het maaiveld’. Want als je in deze tijd op zoek bent naar een baan moet je je kop boven het maaiveld uitsteken. Anders val je niet op. En opvallen is nodig want er zijn nog veel meer mensen op zoek naar een baan.

De vraag die Gerjan Apeldoorn van Baanbrekend Solliciteren tijdens zijn workshop beantwoordt is: hoe doe je dat, opvallen? Er worden vele voorbeelden gegeven die hij naar aanleiding van zijn eigen sollicitatie-ervaringen heeft opgedaan, waarbij bleek dat je soms je eigen grenzen moet opzoeken om anders te zijn dan de rest. De boodschap is glashelder. Als de gebaande paden niet werken, kies dan je eigen weg. Steek je kop boven het maaiveld uit en laat je verrassen door wat er dan gebeurt. Wie durft?

Aanmelden voor deze workshop? Dat kan via dit inschrijfformulier!

Online workshop: Van idee naar bedrijf | 29 juni 13:00 uur

Veel vrouwen lopen rond met het idee om voor zichzelf te beginnen. Bij de één blijft het bij mijmeren en dromen. Terwijl een ander dit toch wel erg graag werkelijkheid ziet worden. Maar ja, waar moet je dan op letten? Waar begin je, en hoe zet je jouw idee om tot een echt goedlopend bedrijf?

Nee, het gaat in deze workshop niet over saaie ondernemersplannen. Die werken toch niet. Maar hier krijg je echt ‘actie in de taxi’. Inspiratie en vooral een gave eerste opzet voor jouw ondernemerschap.

Ingrid Beerse van Bureau Beerse helpt ondernemers met de opzet en groei van hun praktijk of bedrijf. In korte tijd heeft zij met haar eigen bedrijf een enorme groei doorgemaakt. Vanuit de kop van Noord Holland helpt zij jaarlijks tientallen ondernemers door heel Nederland. Bureau Beerse biedt individuele coaching, groeps- en online trainingen aan. www.bureaubeerse.nl.

Aanmelden voor deze workshop? Dat kan via dit inschrijfformulier!

 

Online workshop: Empowerment | 13 juli om 14.00 uur

Hoe werken de hersenen en hoe zijn ze in staat om ons vanuit negatieve gedachten en gevoelens te beïnvloeden in de keuzes die we maken in het leven? Dat je ervoor kan kiezen om te geloven dat we stil staan. Dat je ervoor kiest om stil te gaan staan. En: dat je ook iets anders kan kiezen! Brenda vertelt je hier meer over! Deze workshop is op maandag 13 juli om 14.00 uur via Zoom. Kijk ook eens op de website van WerkSaam voor meer informatie. 

Aanmelden voor deze workshop? Dat kan via dit inschrijfformulier!

Online workshop: netwerken | 15 juli om 14.30 uur

Wil je weer of meer werken of ontdekken waar jou kansen liggen? Een belangrijk instrument hierbij is netwerken. Netwerken is iets van alle tijden. Belangrijk is dat je jouw netwerk voor je kan laten werken in het vinden van een baan. In de workshop krijg je inzicht in jouw netwerk vertel ik je hoe je je netwerk kan uitbreiden en nee, dat is niet aan de hand van visitekaartjes. Je kunt me jouw vragen stellen over werk en wat je zoekt.

Het mooie van deze online bijeenkomst is dat…je meteen je netwerk uitbreidt! Graag ontmoet Bianca van Proefkracht je op woensdag 15 juli om 14.30 uur. Tijdens de workshop heb je een lege ballon nodig. Voor wat? Dat ervaar je dan!

Aanmelden voor deze workshop? Dat kan via dit inschrijfformulier!