De workshops

 

Online workshop: hoe te solliciteren? | 16 juni om 10:00 uur

Ben je op zoek naar werk? Dan kijk je vast en zeker ook op vacaturewebsites. Maar hoe kun je die websites eigenlijk zo goed mogelijk gebruiken? Daar zijn een aantal mooie tips en trucs voor, zodat je jezelf slim kunt presenteren. Peter de Groot van Thobs Career Development leert je alles over hoe je de aandacht van jouw toekomstige werkgever trekt! Bekijk hier zijn oproep en doe mee!

Deze online workshop is op dinsdag 16 juni om 10:00 uur. De workshop duurt 45 minuten en wordt georganiseerd met Microsoft Teams. Na aanmelding ontvang je de link voor deze online workshop.

Aanmelden voor deze workshop? Dat kan via dit inschrijfformulier!

Online workshop: Ontdek je plakfactor | 18 juni om 10:30 uur

Wil je leren hoe jezelf goed en krachtig kunt presenteren? Gerda Venema van Trans4Mate helpt je om jezelf (nog meer) zichtbaar te maken, met handvatten om jezelf, je product of dienst onder de aandacht te brengen. Met andere woorden: ontdek je plakfactor! Bekijk hier haar oproep en doe mee!

Deze online workshop is op donderdag 18 juni om 10:30 uur. Na aanmelding ontvang je de link voor deze online workshop.

Aanmelden voor deze workshop? Dat kan via dit inschrijfformulier!

 

Online workshop: op zoek naar je talent! | 18 en 15 juni en 1 juli om 13:30 uur

“Die heeft er talent voor!”: we roepen het allemaal weleens, maar zodra het om onszelf gaat vinden we het soms lastig. Wat is talent eigenlijk? En wat is míjn talent? Het kennen en bewust kunnen inzetten van je talenten geeft richting, houvast, motivatie en zelfvertrouwen. Het talententraject is er voor iedereen die succes wil bereiken vanuit haar eigen talent. Jolanda Visser van Talent & Advies vertelt je alles over het talententraject. Bekijk hier haar oproep en doe mee!

Aanmelden voor deze workshop? Dat kan via dit inschrijfformulier!

Online workshop: Masterclass ondernemerschap | 19 juni om 13:30 uur

Loop je rond met het idee ondernemer te worden? Of ben je net gestart als ondernemer en wil je eens van gedachten wisselen? Lonneke Deutekom van She Knows How en Pand Raak neemt je met veel plezier mee in een masterclass ondernemerschap. Ze deelt persoonlijke positieve en minder positieve (ondermers)ervaringen en denkt graag mee over jouw volgende stap(pen) als ondernemer.

Bekijk hier haar oproep en doe mee!

Aanmelden voor deze workshop? Dat kan via dit inschrijfformulier!

Online workshop: Baanbrekend solliciteren | 25 juni en 30 juni

Verzorgt de workshop met de boodschap: ‘Met je kop boven het maaiveld’. Want als je in deze tijd op zoek bent naar een baan moet je je kop boven het maaiveld uitsteken. Anders val je niet op. En opvallen is nodig want er zijn nog veel meer mensen op zoek naar een baan.

De vraag die Gerjan Apeldoorn van Baanbrekend Solliciteren tijdens zijn workshop beantwoordt is: hoe doe je dat, opvallen? Er worden vele voorbeelden gegeven die hij naar aanleiding van zijn eigen sollicitatie-ervaringen heeft opgedaan, waarbij bleek dat je soms je eigen grenzen moet opzoeken om anders te zijn dan de rest. De boodschap is glashelder. Als de gebaande paden niet werken, kies dan je eigen weg. Steek je kop boven het maaiveld uit en laat je verrassen door wat er dan gebeurt. Wie durft?

Bekijk hier zijn oproep en doe mee!

Aanmelden voor deze workshop? Dat kan via dit inschrijfformulier!