De workshops

Workshop: Baanbrekend solliciteren

Verzorgt de workshop met de boodschap: ‘Met je kop boven het maaiveld’. Want als je in deze tijd op zoek bent naar een baan moet je je kop boven het maaiveld uitsteken. Anders val je niet op. En opvallen is nodig want er zijn nog veel, heel veel meer mensen op zoek naar een baan.

De vraag die Gerjan tijdens zijn workshop beantwoordt is: hoe doe je dat, opvallen? Er worden vele voorbeelden gegeven die hij naar aanleiding van zijn eigen sollicitatie-ervaringen heeft opgedaan, waarbij bleek dat je soms je eigen grenzen moet opzoeken om anders te zijn dan de rest. De boodschap is glashelder. Als de gebaande paden niet werken, kies dan je eigen weg. Steek je kop boven het maaiveld uit en laat je verrassen door wat er dan gebeurt.

De rode draad van zijn aanpak? Laat vaste patronen los, verlaat je comfortzone en toon lef. Wie durft?

Over Gerjan Apeldoorn

Gerjan Apeldoorn heeft meerdere banen gehad. Begonnen in de techniek, de overstap naar de commerciële kant en vandaaruit naar training/coaching. Als trainer werkte hij voor kleine en grote bedrijven. Voortschrijdend inzicht leidde tot zijn drive om bedrijven en werkzoekenden een omslag te laten maken in denken. www.baanbrekendsolliciteren.nl

Workshop: Van idee naar bedrijf 

Veel vrouwen lopen rond met het idee om voor zichzelf te beginnen. Bij de één blijft het bij mijmeren en dromen. Terwijl een ander dit toch wel erg graag werkelijkheid ziet worden. Maar ja, waar moet je dan op letten? Waar begin je, en hoe zet je jouw idee om tot een echt bedrijf? 

Nee, het gaat in deze workshop niet over saaie ondernemersplannen. Die werken toch niet. Maar hier krijg je echt actie in de taxi. Inspiratie en vooral een gave eerste opzet voor jouw ondernemerschap.

Over Ingrid Beerse

Ingrid Beerse van Bureau Beerse helpt ondernemers met de opzet en groei van hun praktijk of bedrijf. Binnen korte tijd heeft zij met haar eigen bedrijf een enorme groei doorgemaakt. Vanuit de kop van Noord Holland helpt zij jaarlijks tientallen ondernemers door heel Nederland. Bureau Beerse biedt individuele coaching, groeps- en online trainingen aan. www.bureaubeerse.nl

Workshop: Balans in werk en privé

Heb je een druk en vol bestaan? Voel je je gehaast en soms wat overprikkeld? Heb je een gezin, werk, een druk sociaal leven of misschien ook nog de zorg voor een ziek familielid? Of volg je een studie? Ren je je het vuur uit de sloffen en heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden?

Dan is het geen overbodige luxe om te werken aan een goede balans in werk en privé. En dat is precies waar deze workshop over gaat! In deze workshop krijg je een duidelijke uitleg over hoe stress werkt, wat de noodzaak is van een goede balans in stress en herstel en op welke manieren je meer balans aan je leven toe kunt voegen. We maken een eerste stap naar ontspannen werken en leven.

Over Mieke Zwenger

Mijn naam is Mieke Zwenger, opgeleid als arbeids- en organisatiepsycholoog. Na jaren werkzaam geweest te zijn in het HRM Adviesvak, heb ik de stap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap als arbeidspsycholoog.

Mijn doel is om werknemers die vastlopen in hun werkomgeving weer vooruit te helpen door hun psychologische flexibiliteit te vergroten. Daarvoor voer ik oplossingsgerichte en inzichtgevende therapeutische gesprekken. Door mijn opleiding als arbeids- en organisatiepsycholoog, maar ook vanuit mijn jarenlange HRM-ervaring, heb ik ook oog voor de kant van de werkgever. Ik ben gespecialiseerd in stress- en burn-out, duurzame in zetbaarheid en heb veel kennis van de wet verbetering poortwachter. www.miekezwenger.nl 

Workshop: Je kan véél meer dan je denkt!

Vrouwen communiceren anders, ervaren veel meer emoties dan mannen en hebben een totaal andere hormoonhuishouding. Daardoor beleven vrouwen de wereld anders. Voel jij dat je vast zit in je gedachten en emoties? Ik help je de regie over je leven in eigen handen te nemen met een specifiek op het vrouwenbrein gerichte coaching.

Over Claudia Koehoorn

Jouw transformatie is dé coach-counseling praktijk voor diegenen die in de knoop zitten en beseffen; dit moét anders. Aan het roer staat Claudia Koehoorn, coach en counselor met een psychologie-achtergrond. Vaak weet je wel dát  je wilt veranderen en wát je wilt veranderen, maar weet je echt niet hoe je kunt veranderen. Ik help je graag de blijvende verandering die jij wenst te bereiken. www.jouwtransformatie.nl

Workshop: Kies je eigen weg!

Leer keuzes maken zodat je jouw toekomst stralend, enthousiast en financieel onafhankelijk tegemoet kan gaan. Iedereen durft te dromen, na deze workshop durf jij je droom achterna te gaan!

  • Kies je eigen weg!
  • Volledige focus
  • Specificeren in wat je wilt
  • Stappen maken
  • Weten wat daarvoor nodig is!

Over Yolanda Visser

Jolanda Visser van Talent & Advies is gespecialiseerd in bore-out en loopbaanvragen.

Esther Boer is als Natuurcoach gespecialiseerd in stress, burn-out en loopbaan gerelateerde vragen. Samen vormen zij ‘Ik & mijn Talent’ en geven de balans in wat je nodig hebt om vanuit je eigen kracht keuzes te kunnen maken om te doen wat bij je past! www.talentenadvies.nl/

Workshop: Scoren met jobsites

Op de nr 1. positie komen te staan op Monsterboard, Stepstone etc? Het kan met hulp van de workshop ‘scoren met jobsites’. Online solliciteren is tegenwoordig belangrijk onderdeel bij het vinden van nieuw werk. Leer hoe je het beste jobsites kunt gebruiken, om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die er liggen. Krijg inzicht in hoe de andere kant (werkgeverskant) werkt met deze jobsites, en ga naar huis met handige tips en trucs om de aandacht van de juiste werkgever te trekken.

Over Peter de Groot

Als gastspreker laat Peter de Groot, arbeidsmarktspecialist van THOBS Career Development, je op boeiende wijze een start maken met het solliciteren 2.0. www.thobs.nl

Sebastiaan van Stam Fotografie

Mijn naam is Sebastiaan van Stam, fotograaf in hart en nieren. Mijn studio is gevestigd in Schagen, maar ook op locatie kan ik veel kanten op. Van bruiloft tot kinderfotografie, van naaktfotografie tot portretfotografie. Alle hoeken van de fotografie vind ik interessant. Boeiend omdat het om mensen gaat. Mensen die veel kanten in zich hebben die ik allemaal graag wil laten zien. De kunst om iemand zo mooi of zo sterk mogelijk over te laten komen is mijn passie. Soms met een lach, maar soms ook juist met een traan. Soms serieus, soms ook stoer…

Ik hoor vaak van klanten dat ze zich op hun gemak voelen bij me en dat vind ik prettig om te horen, wat mij betreft is dat vereiste nummer 1. Zonder dat wordt het een gespannen foto en dat wil ik niet. De foto moet een ontspannen plaatje zijn.

In de studio of op locatie kunnen mensen meekijken met het resultaat, handig om te zien wat jij het mooiste vindt. Er schuilt ook een gevaar in die methode… jezelf bekritiseren kan al gauw, zeker als je wat onzeker bent. Anderen zien een mooie foto en jij ziet alleen de negatieve punten. Nergens voor nodig natuurlijk, je bent prachtig zoals je bent en dat leg ik vast. Ik ga de uitdaging aan om je je beste kant te laten zien.
In 2018 was ik voor het eerst aan het werk bij Kracht on Tour Schagen. Dit jaar mag ik er weer bij zijn en ik voel me vereerd. Een geweldige ervaring om ieder op de foto te mogen zetten tijdens zo’n geweldig evenement. Heerlijk!

Meer info over mij kun je vinden op:
www.sebastiaanvanstam.nl
www.facebook.com/SebastiaanvanStamFotografie